dijous, 21 de juny del 2018

En Josep ja és a un dia del Camp Base

Finalment en Josep va rebre la carta d'invitació des de Paquistà per poder tramitar el nou visat.
A les quatre de la tarda del dimarts 19 de juny ens va enviar un Whatsapp des de l'aeroport dient que tenia el visat a la saca i que estava embarcant, tot pels pèls perquè el visat li havien donat passades les dues, quan en teoria era l'hora per fer la facturació de l'equipatge.

A la vegada, en Marc s'havia comunicat amb ell per dir-li que igual el dimecres 20 i dijous 21 aprofitaven una finestra de bon temps per pujar per la Kinshofer ("la normal")

Ahir dimecres a 2/4 d'onze de la nit, hora Barcelona, vam rebre un whastapp d'en Josep des de Chilas, content i animat per continuar amb l'aventura. Aquest matí ens ha llevat amb la sorpresa que continuava pujant, avui mateix, cap al Camp Base amb la idea de arribar demà al migdia.

No sabem si es trobarà amb en Marc, doncs la Laura ens explica que demà al matí intentarà pujar al camp 3 amb el belga i dos iranians.

Ja vegeu companys, tenim dos cracks al Nanga Parbat. Ara a enviar-lis bona energia i bon temps per a que puguin assolir el seu somni que, de fet, és el somni de tots nosaltres, que gaudeixin molt i molt, que ho compateixin amb nosaltres i que tornin sans i estalvis.

Petonassos!!!!





1 comentari: