dimecres, 13 de juny del 2018

Els coreans els fan bon costat

Doncs avui hem parlat amb en Josep i explica que al campament base està molt ben condicionat, es veu que és un petit paradís. Tan bonic és que jo em pensava que la Imma s'havia quedat allà, però no, no, com a bona cordadenca ha estat amb els nois al Ganalo. Imma ets una crack!!!!Bravo!!!!

També m'ha explicat que hi ha una expedició coreana que van molt ben preparats i els hi donen molt de suport. Dins d'aquest suport hi ha el parte meteorològic així que tenen la informació del temps que farà cada dia de primera mà.

Per la part de la logística, han rebut els missatges que els hi hem enviat a través del Inmarsat, tal i com ens va ensenyar en Rafa Lacalle (moltes gràcies de nou Rafa!) encara que com ja tenen el parte a diari, aquests missatges seran més de suport moral i ja no caldrà aprendre quin temps farà els pròxims tres dies al Nanga Parbat, com fèiem cada matí abans d'anar a la feina. ☺️

I per la part tècnica, de moment toca descansar i agafar forces que s'han fotut molta canya!!! I es veu que han abandonat la idea de fer l'ascens al Nanga amb esquís i així els hi quedarà la opció de tornar per la normal que és la que estan equipant els coreans, en cas que necessitin una via d'escape de la muntanya.

Vinga doncs, ara toca enviar-lis molta bona energia i forces per a continuar amb l'aventura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada