dilluns, 23 d’abril del 2018

Actes divulgatius previs



1r Acte: Presentació dels projectes a Sant Andreu de Palomar
1 de desembre de 2017





En el marc de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar, es va fer la presentació del projecte Sant Andreu al Nanga Parbat, excursionisme, alta muntanya i himalaisme.

L'acte, organitzat per Cordada-Nanga Parbat, va comptar amb el suport de les entitats Agrupació Excursionista de Catalunya, de la qual és també soci en Marc, i de l'Agrupació Excursionista Muntanya, la FEEC i l'ateneu l'Harmonia. 
Inicialment estava previst fer-ho el 5 de desembre, però degut a la convocatòria de Brusel·les, el vam avançar al dia 1 així es que vam haver de tirar del local cedit pels amics de la Colla Jove Castellera de Barcelona, ja que l'Espai Bota, inicialment previst estava ocupat.

A pesar de tot assistiren unes seixanta persones, que van suportar estoicament la temperatura del local... ambientant-nos!

La primera part de l’acte va anar a càrrec de Jordi Magrinyà, que ens va explicar amb tot luxe de detalls la seva ascensió.
Wikipedia: 1984 Primera ascensió catalana per Òscar Cadiach i Jordi Magrinyà, el 7 d'agost, pel vessant del Rupal (variant de la ruta Schell) i en estil alpí.



A la segona part va ser Ferran Alvarez qui ens va explicar la seva experiència. També molt interessant.

Wikipedia: 1987 Ferran Álvarez i Joan Martínez, el 9 d'agost, per la ruta Kinshofer. Amb els militars espanyols Pedro Expósito i Domingo Hernández.


Va seguir Josep Escruela que va explicar els projectes d'excursionisme a la vall del Diamir fins al Camp Base i rodalies i la idea d'ascensió d'alta muntanya, tenint com objectiu el Ganalo Peak I (6300m)



Marc Urquizu va cloure les intervencions, explicant la ruta que es vol fer per intentar el Nanga Parbat



Desprès de gaudir de imatges i explicacions varem passar a fer una botifarrada com a cloenda de l’acte. Gràcies de nou als amics de la Colla ove que ens van deixar fer servir la seva cuina.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2n acte: Presentació a l'Agrupació Exursionista Catalunya. 
25/01/2018

3r acte: Xerrada - Audionviual. Viguetans al Nanga Parbat, 2007 
20/04/2018


Següent acte: Sopar a la fresca, Comiat de l'expe,
23.05.2018












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada